Шаблоны для Dle 10.5 форекс портал
Авторизація

• 14:54 – У Житомирі всі учні ще шести шкіл вийдуть на навчання, а невакцинованих працівників будуть відсторонювати
  • 14:39 – У міському громадському транспорті вводяться додаткові заходи безпеки на час дії «червоної» зони
  • 16:14 – СБУ викрила масштабну корупційну схему на Житомирській митниці: втрати держбюджету – понад 10 млн грн
  • 10:17 – Аномальна спека та повені - це нова норма: учений зробив заяву про зміну клімату
  • 10:15 – Ще один військовий корабель США вирушив у Чорне море

Анонс: Адвокати Небесної Сотні передають в Гаагу нові матеріали по справі Майдану5 жовтня 2016 року, о 14:00, в Прес-центрі Інформаційного агентства ЛІГАБізнесІнформ (Київ, вул. Шамрила, 23) відбудеться прес-конференція з онлайн трансляцією на тему: «Адвокати Небесної Сотні передають в Гаагу нові матеріали по справі Майдану».

25 лютого 2014 року Верховна Рада України прийняла заяву до Міжнародного кримінального суду про визнання Україною юрисдикції міжнародного кримінального суду щодо скоєння злочинів проти людяності вищими посадовими особами держави під час Євромайдану.

Однак Гаазький суд поки що не розпочав розслідування із-за браку інформації про спланований характер та систематичність атак на активістів Майдану.

Адвокати Небесної Сотні за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» підготували для прокурора МКС додаткову інформацію, що дозволить розпочати повноцінне розслідування на міжнародному рівні.

Які нові матеріали будуть направлені в Гаагу, чи дозволить це посадити за ґрати В. Януковича, В. Пшонку, В. Захарченка та інших фігурантів цієї справи?

Про це розкажуть учасники прес-конференції:

Маркіян Галабала та Павло Дикань, адвокати Небесної Сотні;

Роман Романов, директор Програмної ініціатвиви "Права людини та правосуддя" Міжнародного фонду "Відродження"
рейтинг:
  • Не нравится