Шаблоны для Dle 10.5 форекс портал
Авторизация

• 16:58 – У Житомирі стартував освітньо-виховний проект «Школа самозахисту для дівчат та жінок «НЕСЛАБКА СТАТЬ»
  • 10:05 – Помер головний лікар Житомирської дитячої лікарні Володимир Башек
  • 22:01 – На Житомирщині поліція розслідує незаконну трудову експлуатацію вихованців інтернату. Фото
  • 21:58 – На Житомирщині засуджено водія до 10 років позбавлення волі за скоєння ДТП, унаслідок якої загинули троє осіб
  • 16:33 – «Чорного» лісоруба за п’ять зрізаних дубів засуджено до двох років позбавлення волі умовно

Народження нової партії "Національний Корпус"

Яскравим фаєр-шоу на Софійській площі 14 жовтня завершився масштабний, понад десятитисячний «Марш Нації», організований Цивільним Корпусом АЗОВ, ДУК та С14. Хоч на фотографіях із заходу далеко не видно кінця-краю колонам учасників, та фото не здатні передати і частини тієї масштабної ходи, що прокрокувала Києвом. Цьогоріч АЗОВ присвятив марш не лише відзначенню Дню Захисника України, а й першому з'їзду новоствореної партії «Національний Корпус», лідером якої вранці 14-го жовтня було обрано Андрія Білецького, який очолив «Марш Нації», приєднавшись до дійства на його маршруті.
Народження нової партії "Національний Корпус"

Колони маршу крокували центром Києва понад три години. На вулиці Грушевського, де більше двох років тому, узимку 2014 року загинули Герої Небесної сотні, було зроблено найдовшу зупинку. Лідери рухів-організаторів маршу поклали квіти до меморіалів загиблим, чим вшанували їх пам'ять та пам'ять всіх загиблих українських воїнів у сучасній війні.

Вся хода супроводжувалася вигуками патріотичних гасел, які гомоном відлунювали по всьому центру Києва. Між гаслами учасників ходи звучали легендарні сучасні пісні відомих українських виконавців.

Як повідомив представ ник ЦК "Азов" Житомир Олег Піонтківський, на першому з'їзді партії "Національний Корпус" був присутній і Житомирський осередок партії та члени організації Цивільний Корпус "АЗОВ" Житомир у якості голосуючих делегатів.
Після з'їзду партії до делегатів приєднався і осередок Цивільного Корпусу " АЗОВ"Житомира який у кількості 200 чоловік прибув до Києву щоб долучитися до багатотисячного Маршу Нації
рейтинг:
  • Не нравится